Ταπητοκαθαριστήρια Cleanexpress Carpet

Στα ταπητοκαθαριστήρια Cleanexpress καθαρίζουμε τα χαλιά σας με επαγγελματισμό και δημιουργούμε μία συνεργασία με όλο τον κόσμο, η οποία διέπεται από αλληλοσεβασμό και εμπιστοσύνη. Σήμερα, η οικογενειακού τύπου επιχείρησή μας έχει καταστεί συνώνυμο του καθαρισμού χαλιών για πάσης φύσεως χώρους, όπως οικίες και επιχειρήσεις.

Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε βάθος εκτείνονται πέρα από τον καθαρισμό χαλιών αφού ανάγονται σε επίπεδο διαφύλαξης ενός βιώσιμου περιβάλλοντος διαβίωσης ή εργασίας. Στα ταπητοκαθαριστήρια Cleanexpress αποδίδουμε πάντα υπέρμετρη σημασία στην ποιότητα των καθαριστικών προϊόντων που χρησιμοποιούμε, επενδύοντας συνειδητά σε απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον οικολογικά υλικά για τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών και προσφέροντας τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Η Cleanexpress Carpet παρέχει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, υψηλή προστασία με Security και πυρασφάλεια, άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Cleanexpress Carpet αναλαμβάνουν καθαρισμούς χαλιών σε όλο νομό και όλο τον χρόνο.

Βασικός στόχος μας είναι να χτίσουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες στηριζόμενοι πάντα στη διαφάνεια και στην αξιοπιστία μας.
 

Ο καθαρισμός των χαλιών χρειάζεται υπευθυνότητα και εμπειρία. Γι’ αυτό εμείς στην Cleanexpress φροντίζουμε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Διαθέτουμε έμπειρους εργαζόμενους για τον καθαρισμό Χαλιών,Μοκετών, Παπλωμάτων, Κουβερτών κτλ . Ενημερωνόσαστε διαρκώς για όλες τις εξελίξεις σε θέματα βιολογικών καθαρισμών ,ώστε να προσφέρουμε  στους πελάτες μας:

▸ Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
▸ Καθαρισμό σε βάθος.
▸ Άμεση και άρτια αντιμετώπιση κάθε  προβλήματος.
▸ Βιολογικό καθαρισμό χαλιών.

Η διαδικασία καθαρισμού - συντήρησης περιλαμβάνει:

Το διαπεραστικό καθαρισμό με νέα ειδικά καθαριστικά.

Τη διαδικασία της "φυγοκέντρισης", όπου το χαλί σας στραγγίζει, ώστε να μην αλλοιωθούν ακόμη και τα πλέον ευαίσθητα χρώματα.

Το παραδοσιακό στέγνωμα στον αέρα, μακριά από τον ήλιο.

Τη φύλαξή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Καθαρίζουμε

σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με ειδικά καινοτόμα καθαριστικά. 

Αφαιρούμε

με ασφάλεια επίμονους λεκέδες και δυσοσμίες.

Αποθηκεύουμε

σε ιδανικές συνθήκες, με Security και πυρασφάλεια.

Παραλαμβάνουμε - Παραδίδουμε

δωρεάν στο χώρο σας ταχύτατα και με ευέλικτο ωράριο.