Η CLEANEXPRESS CARPET δημιουργήθηκε για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού για χαλιά, μοκέτες,φλοκάτες,παπλώματα, κουβέρτες. Επίσης, προσφέρει βιολογικό καθαρισμό σαλονιών και μοκετών στον χώρο σας. Η πολυετή πείρα στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού έχει ως  συνέπεια την εμπιστοσύνη των πελατών της, που  μετατράπηκε σε μια αξιόπιστη εταιρεία μεγίστων δυνατοτήτων και προοπτικής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του πελάτη.

Βασικός στόχος μας είναι να χτίσουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες στηριζόμενοι πάντα στη διαφάνεια και στην αξιοπιστία μας.

Ο καθαρισμός των χαλιών χρειάζεται υπευθυνότητα και εμπειρία. Γι’ αυτό εμείς στην Cleanexpress φροντίζουμε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Διαθέτουμε έμπειρους εργαζόμενους για τον καθαρισμό Χαλιών,Μοκετών, Παπλωμάτων, Κουβερτών κτλ . Ενημερωνόσαστε διαρκώς για όλες τις εξελίξεις σε θέματα βιολογικών καθαρισμών ,ώστε να προσφέρουμε  στους πελάτες μας:

▸ Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
▸ Καθαρισμό σε βάθος.
▸ Άμεση και άρτια αντιμετώπιση κάθε  προβλήματος.
▸ Βιολογικό καθαρισμό χαλιών.

Η διαδικασία καθαρισμού – συντήρησης περιλαμβάνει:

Το διαπεραστικό καθαρισμό με νέα ειδικά καθαριστικά.

Τη διαδικασία της “φυγοκέντρισης”, όπου το χαλί σας στραγγίζει, ώστε να μην αλλοιωθούν ακόμη και τα πλέον ευαίσθητα χρώματα.

Το παραδοσιακό στέγνωμα στον αέρα, μακριά από τον ήλιο.

Τη φύλαξή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Καθαρίζουμε

σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με ειδικά καινοτόμα καθαριστικά.

Αφαιρούμε

με ασφάλεια επίμονους λεκέδες και δυσοσμίες.

Αποθηκεύουμε

σε ιδανικές συνθήκες, με Security και πυρασφάλεια.

Παραλαμβάνουμε – Παραδίδουμε

δωρεάν στο χώρο σας ταχύτατα και με ευέλικτο ωράριο.